ÅBENT i dag kl. 11:00 – 17:00
ÅBENT i dag kl. 11:00 – 17:00
OPEN today at 11:00 – 17:00
OPEN today at 11:00 – 17:00
ÅBENT i dag kl. 11:00 – 17:00
ÅBENT i dag kl. 11:00 – 17:00
OPEN today from 11:00 – 17:00
OPEN today from 11:00 – 17:00
30. april 2024 kl. 15:00 til 17:00

Håndarbejdskreds: Pep hverdagen op!

Med den aktuelle særudstilling Da hverdagen stjal billedet - i Holland og Danmark har hverdagslivets og dermed også alle dens sysler indtaget museet. På værkerne i udstillingen finder vi strømpepinde, synåle, strikketøj og påsyede lapper og sirlige broderier.

I håndarbejdskredsen har vi dette forår fokus på diverse ting fra hverdagen, som man nemt kan kreere, hvis man er nybegynder, men også blive udfordret i som garvet håndarbejder.

Vi strikker hverdags-strømper, sokker, grydelapper, håndklæder og klude, toilettaske-poser og jaquardstrikkede smartphone-etui. De ting, vi bruger til hverdagen, og som nemt kan peppes op!

Det er alle er små projekter, der kræver små mængder garn. Derfor er det også en god anledning til at kigge gemmerne derhjemme igennem efter restegarn og de dér ensomme gamle garnnøgler, som man ikke ved, hvad man skal stille op med, men heller ikke nænner at kassere. Tag dem med til håndarbejdskreds!

Man er selvfølgelig også velkommen til at medbringe andet håndarbejde og sysleri – der er ingen regler!

Her på siden kan du finde en række opskrifter på hverdagsopskrifter. De fleste af dem er skabt af Birgitte Breuning, som er strikdesigner og tovholder på håndarbejdskredsen til gratis download.

Alle er velkomne til håndarbejdskreds og det er gratis at deltage. Vi sidder i havefoyeren, hvorfra der også er mulighed for at købe kaffe, te og kage fra cafeen.

Download strikkeopskrifter her:

Toilettaske-pose

Grydelapper

Smartphone-etui

Hverdagsokker til børn fra PetiteKnit: KLIK HER

Hverdagssokker til voksne fra PetiteKnit: KLIK HER

Events i samme kategori: Håndarbejdskreds

FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram