31. oktober 2023 kl. 12:30 til 14:00

Litteraturomvisning i særudstilling og park

Ved litteraturformidler Lea Fløe Christensen

Efterårets store særudstilling på Malerisamlingen byder på vilde naturmalerier af den svenske kunstmaler Bruno Liljefors. Liljefors er særligt kendt for sine dramatiske dyremotiver og hans vitale og kraftfulde malerier afspejler ofte kampen for overlevelse, men også de stille, observerende dyr opleves på langt eller nært hold i naturens omgivelser.

I udstillingen indgår samtidige danske digtere og forfattere som Caspar Eric, Birgitte Krogsbøll, Dy Plambeck og Emmy Laura Perez Fjalland, som med hver deres meget forskellige bidrag kaster lys over temaer hos Liljefors. Tanker om kropslige og samfundsmæssige normer, at være jæger, meditationer over naturoplevelser og poetiske og humoristiske digte er noget af det, publikum kan møde i udstillingen.

Litteraturformidler Lea Fløe Christensen tager denne eftermiddag gæster med på opdagelse i udstillingens tekstlige landskab på en litteraturomvisning, hvor teksterne udfoldes og anden litteratur inddrages. Omvisningen tager sin start i særudstillingen og sin slutning i de naturskønne omgivelser i parken ved Nivaagaard.

 

Pris: 100 kr. / 30% for årskortholdere.

 

Køb billet

Events i samme kategori: Litteratur på museet, Omvisning

FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram