Sankt Hans på museet
Nivaagaards Malerisamling fejrer traditionen tro Sankt Hans, hvor alle er velkomne!
Med udsigt til den smukke rododendronpark samt skov, mark og strand skal vi klokken cirka 20 høre årets Sankt Hans-taler. Årets båltaler er formand for Den danske Naturfond, Bengt Holst.
Efter talen synger vi Midsommervisen. Hvis vejrforholdene tillader det, er der bål på græsplænen ved museet. Hold øje med denne side for info herom.
Kl. 17.30 er der Sankt Hans-middag i café og på terrasse (UDSOLGT)
Menu:
Forret: Hvide asparges med håndpillede rejser, kold mousselinesauce og urtetopping.
Hovedret: Hobballekylling a la Nivaagaard med glaseret løgtærte, nye kartofler, sommergrønt og estragoncreme.
Dessert: Marinerede jordbær fra Rokkedyssegård med koldskålscreme og brændt, hvid chokolade.
Pris:
2 retter, forret og hovedret: 275 kr. / 10% til årskortholdere (UDSOLGT)
3 retter: 325 kr. / 10 % til årskortholdere (UDSOLGT)