LUKKET | Åbner igen i morgen kl. 11:00
LUKKET | Åbner igen i morgen kl. 11:00
CLOSED
CLOSED | Opens again at 11:00
LUKKET
LUKKET | Åbner igen kl. 11:00
CLOSED
CLOSED | Opens again at 11:00
fredag 18. august | kl. 18:00 - 20:00

Sommerjazz på terrassen

På Malerisamlingen gentager vi succesen fra sidste år med Sommerjazz på terrassen tre fredage i august. Her vil dygtige musikere fra den danske jazzscene optræde ved museets terrasse med Nivaagaards Park som grønt bagtæppe.

Sommerjazz på Nivaagaards Malerisamling er under ledelse af tenorsaxofonist Peter Edwin, der hver fredag får selskab af en ny musiker på scenen. Peter Edwin er uddannet ved Mannes College i New York. Har udgivet tre album i eget navn, senest: Peter Edwin Quartet: Jazzstronomie II (2021) sammen med Christian Frank, Thomas Fonnesbæk og Karsten Bagge. Han har været nomineret til flere jazz-grammyer i Danmark, bl.a. som årets nye jazznavn og har turneret i Danmark, Tyskland og Caribien både med sit eget orkester og som sideman.

Fredag den 18. august: Christian Frank

Guitarist/komponist Christian Frank er uddannet på det Jyske Musikkonservatorium. Har udgivet en række album i eget navn, senest "Asta in Madrid" i samarbejde m. den lettiske saxofonist Deniss Pashkevich, med hvem han også har indspillet CD´en ”Yours Faithfully”, der har den anerkendte amerikanske pianist Aaron Parks som gæst og som modtog prisen som "Året Jazz og Blues Album" ved den Lettiske Grammyuddeling i 2016. Christian Frank og Peter Poulsen har spillet sammen som duo i 18 år ved talrige koncerter i hele landet.

Noget at spise?: Caféen sælger tapastallerken som kan nydes til musikken fra klokken 17. Begrænset antal pladser. Bordbestilling på telefon: 53 85 10 17 eller på mail: cafe@nivaagaard.dk

Pris og siddepladser: Sommerjazz på Malerisamlingen er gratis for alle, dog forbeholdes caféens siddepladser til spisende gæster, hvortil der er begrænset antal pladser.  Gæster er velkomne til at medbringe egen klapstol eller tæppe at sidde på. Vi henstiller til, at man køber sine drikkevarer i cafeen.

Events i samme kategori: Sommerjazz

FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram