LUKKET | Åbner igen i morgen kl. 11:00
LUKKET | Åbner igen kl. 11:00
CLOSED
CLOSED | Opens again at 11:00
LUKKET
LUKKET | Åbner igen kl. 11:00
CLOSED
CLOSED | Opens again at 11:00
25. august 2023 kl. 18:00 til 20:00

SOMMERJAZZ PÅ TERRASSEN

På Malerisamlingen gentager vi succesen fra sidste år med Sommerjazz på terrassen tre fredage i august. Her vil dygtige musikere fra den danske jazzscene optræde ved museets terrasse med Nivaagaards Park som grønt bagtæppe.

Sommerjazz på Nivaagaards Malerisamling er under ledelse af tenorsaxofonist Peter Edwin, der hver fredag får selskab af en ny musiker på scenen. Peter Edwin er uddannet ved Mannes College i New York. Har udgivet tre album i eget navn, senest: Peter Edwin Quartet: Jazzstronomie II (2021) sammen med Christian Frank, Thomas Fonnesbæk og Karsten Bagge. Han har været nomineret til flere jazz-grammyer i Danmark, bl.a. som årets nye jazznavn og har turneret i Danmark, Tyskland og Caribien både med sit eget orkester og som sideman.

Fredag den 18. august: Kristin Korb

Der er ikke så mange bassister, som også kan synge, men Kristin Korb er en af de artister, som får dig til at glemme, at hun spiller bas, når du hører hendes krystalklare stemme. Kristin mestrer traditionen og er alligevel helt sig selv. I 2012 flyttede hun fra Los Angeles til Danmark, men hun opretholder sin internationale karriere. Hun har samarbejdet med bl.a. Ray Brown, Jan Lundgren, Alex Riel og Jeff Hamilton, som alle nævner hendes utrolige swing. Influeret af sin mentor Ray Brown tager Kristin Korb det under egne vinger at fortolke The Great American Songbook og fortæller historier på en varm, overraskende og ligefrem facon.

Noget at spise?: Caféen sælger tapastallerken som kan nydes til musikken fra klokken 17. Begrænset antal pladser. Bordbestilling på telefon: 53 85 10 17 eller på mail: cafe@nivaagaard.dk

Pris og siddepladser: Sommerjazz på Malerisamlingen er gratis for alle, dog forbeholdes caféens siddepladser til spisende gæster, hvortil der er begrænset antal pladser.  Gæster er velkomne til at medbringe egen klapstol eller tæppe at sidde på. Vi henstiller til, at man køber sine drikkevarer i cafeen.

Events i samme kategori: Sommerjazz

FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram