3 kulturperler i 30 dage!

Gl. Holtegaard, Nivaagaards Malerisamling og Karen Blixen Museum Rungstedlund

Med kortet ’3 i 30 dage’ får du adgang til tre nordsjællandske kulturperler for kun 199 kr.: Gl. Holtegaard, Nivaagaards Malerisamling og Karen Blixen Museum Rungstedlund.


I en radius på 15 km findes de tre kulturattraktioner i naturskønne omgivelser med historiske haveanlæg, og hver især rummer de en særlig historie, der strækker sig langt tilbage i tiden med karakterfulde tidligere ejere. I dag udgør de hver især en samlende kulturel faktor i deres nærområder samtidig med, at de tiltrækker gæster fra ind- og udland til deres karakteristiske samlinger og særudstillinger.


Kortet kan købes alle tre steder og gælder i 30 dage fra første besøgssted.


Lige nu venter der gæsterne vidt forskellige oplevelser i særudstillinger og samlinger de tre steder: Gå på opdagelse i Dronningens découpager og kostumer skabt til Bille Augusts filmatisering af fortællingen Ehrengard Karen Blixen Museum, kom tæt på hverdagen i Nivaagaards Malerisamlings aktuelle sammenstilling af berømmede mesterværker og glemte skatte fra 1600-tallets Nederlande og 1800-tallets danske guldalder - og træd ind i billedkunstner Emily Gernilds sanselige og farvestærke udstilling Far har dukker medGl. Holtegaard.

Foruden udstillinger byder hvert sted på særegne naturoplevelser og en lang række forskellige arrangementer og omvisninger.


Læs mere om Gl. Holtegaard her

Læs mere om Karen Blixen Museum her


FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram