Det' for børn og familier

Velkommen til børn, voksne og barnlige sjæle

Vi elsker at have besøg af familier og børn i alle aldre, og derfor byder vi traditionen tro på en masse sjove, hyggelige og kreative arrangementer her på museet.

Der er altid opgaveark at løse til de enkelte særudstillinger og museets samling, og i Havefoyeren findes et børnebord med tegneredskaber, bøger og spil. Ved siden af bordet står et stort, lyseblåt dukkehus med møbler og dukker, som glæder sig til at blive leget med.

Se alle vores arrangementer for børn & familier her

Sommerferieværksted MUUH!

I skolernes sommerferie lørdag den 29. juni - søndag den 11. august vil der hver dag i museets åbningstid være fri adgang til det kreative værksted MUUH! Her kan børn og voksne skabe deres egne tekstilcollager med ko-skabeloner, saks og lim, nål og tråd.

Foruden udstillingens mange værker med koen i centrum, kan man lade sig inspirere af de gamle mejerireklamer, som hænger i værkstedet. Der vil være bogstaver, som kan sys og limes på, så egne budskaber om den følsomme, drøvtyggende og til tider udskældte ko kan komme frem.

Var man blandt sidste års sommergæster, der tilbragte timer i det kreative værksted i Alfons Åberg-udstillingen, så vil man også elske at besøge denne sommers ferieværksted MUUH!

Værkstedet er udviklet i samarbejde med kunstner Sisse Hoffmann og vil hver dag være bemandet med en kreativ vejleder kl. 11-14.

Velkommen til gæster i alle aldre - vi ses på muuuuuhseet!

Rembrandts lærlinge | Efterår 2024

Tegneskole for børn og unge mellem 8 og 16 år hver søndag

Elsker du at tegne og være kreativ?

Vær med på vores tegneskole Rembrandts Lærlinge og lær en masse nye teknikker og metoder. Vi tager udgangspunkt i den store kunst på museets vægge og når det er godt vejr, tegner vi måske i parken.


Hold 1: Klokken 11-13 for de 8-12-årige

Hold 2: Klokken 13.15-15.15 for de 12-16-årige

Læs mere her

Skrål & Spis

på Malerisamlingen

Den sidste onsdag i måneden.

Næste gang er 25. september 2024

Vi mødes i museets store sal, hvor vi sammen

skal synge fællessang for fulde gardiner.

Derefter er der familievenlig aftensmad i havefoyeren på museet,

hvor vi spiser sammen ved langborde.

Og det kan være, at man måske kan få sig en ny ven!


FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram