LUKKET | Åbner igen i morgen kl. 11:00
LUKKET | Åbner igen kl. 11:00
CLOSED
CLOSED | Opens again at 11:00
LUKKET
LUKKET | Åbner igen kl. 11:00
CLOSED
CLOSED | Opens again at 11:00

Det' for børn og familier

Vi elsker at have besøg af familier og børn i alle aldre, og derfor byder vi traditionen tro på en masse sjove, hyggelige og kreative arrangementer her på museet.


Tag hinanden i hånden og vær med til æggeløb i parken, når gækken er løs til påske, og kom med til en sjov dag i ægte Pippi-stil, når vi skal på ting-finder-jagt i parken.


Skrål og Spis med os og få Søljesalen til at svinge, der er nemlig fællessang og familievenlig aftensmad for børn og familier hver sidste onsdag i måneden. Det bliver med garanti festligt!


Der er altid opgaveark at løse til de enkelte særudstillinger og museets samling, og i Havefoyeren findes et børnebord med tegneredskaber, bøger og spil.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Vi mødes i museets store sal, hvor vi sammen med Fredensborg Musikskole skal synge fællessang for fulde gardiner. Derefter er der familievenlig aftensmad i havefoyeren på museet, hvor vi spiser sammen ved langborde, hvor man måske kan få sig en ny ven!

Den sidste onsdag i måneden

Læs mere her

Gækken er løs! Vær med til

fra kop med skår til hønsegård

– et kreativt værksted, hvor du kan lave kyllinger og indrette små hjem til dem i gamle ting fra hverdagen. Bagefter er der æggeløb i parken. Hvem kan mon holde ægget på skeen, og hvem kommer først?

17. marts kl. 11-14.15

Læs mere her

Ting-finder-jagt i parken:

Helt almindelige ting fra hverdagen har fundet vej til upassende steder i parken.

Lad os finde dem og se, hvad vi kan bruge dem til.

Bagefter er der højtlæsning af Vitello-bogen, og vi skal høre om de ting, han sætter pris på.

26. maj kl. 11-12.15

Læs mere her

FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram