LUKKET
LUKKET
CLOSED
CLOSED
LUKKET
LUKKET
CLOSED
CLOSED

Bestyrelse

Bestyrelsen for Nivaagaards Malerisamling er ansvarlig for museets drift og består af repræsentanter for den kommunale tilskudsgiver, Bergiafonden og de Hageske institutioner

Bestyrelsen består af:

Erik Bjerager 

1958

Formand siden 2023, næstformand 2019-2023, medlem siden 2016.

Tidl. ansvarshavende chefredaktør og adm. direktør Kristeligt Dagblad (1994-2022), bestyrelsesformand for Fonden Den Hageske Stiftelse, bestyrelsesmedlem i DR samt medlem af bestyrelsen for det norsk-svenske Mentor Medier.

Kristian Eiberg

 1966

Næstformand siden 2023,

medlem siden 2014.

Adm. dir. RelationsPeople A/S, tidligere kommunikationsansvarlig i Oticon A/S og managementkonsulent i Kearney, medlem af Melting Pot Foundation og underviser løbende på Copenhagen Business School.

Tinne Borch Jacobsen

1959

Medlem siden 2014.

Repræsentant fra Fredensborg Kommune, medlem af Byrådet. Medlem af Økonomiudvalg, Børn-og Skoleudvalg samt Kulturudvalg, og formand for Børn-og Ungeudvalget. Cand.jur. fra Aarhus Universitet. Advokat (deponeret), chefkonsulent i Finanstilsynet.

Bettina Bové

 1968

Medlem siden 2021.

Repræsentant fra Fredensborg Kommune, medlem af Byrådet. Sidder bl.a. i kommunens Kulturudvalg og formand for Fritids- og Idrætsudvalget. Lærer, familievejleder og terapeut.

Johan Westh Hage

1976

Specialkonsulent i Slots- og Kulturstyrelsen og medlem af bestyrelsen for E/F Grønnegade, en fredet ejendom i København.

Cand. mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet. Har tidligere været Udviklingschef for Historiske Huse og projektkonsulent for Frilandsmuseet samt arbejdet i auktionsbranchen.


Afventer portrættegning af

Johan Westh Hage

Annette Rosenvold Hvidt

 1963

Medlem siden 2021.

Kunsthistoriker, arbejder som museumskonsulent, kurator, redaktør og forfatter. Speciale i dansk og fransk kunst fra 1850-1930 med særligt fokus på Vilhelm Hammershøi. Har tidligere været kunstformidler og museumsinspektør på Thorvaldsens Museum, Ordrupgaard samt Statens Museum for Kunst.

FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram