LUKKET | Åbner igen i morgen kl. 11:00
LUKKET | Åbner igen i morgen kl. 11:00
CLOSED
CLOSED | Opens again at 11:00
LUKKET
LUKKET | Åbner igen kl. 11:00
CLOSED
CLOSED | Opens again at 11:00

Ældre Sagen

Erindringsvandringer med Ældre Sagen

Takket være en donation fra Villum Fondens særopslag Dagslys og frisk luft 2023 afholder Nivaagaards Malerisamling en ny arrangementsrække sammen med Ældre Sagen.


Erindringsvandringer er guidede gåture i museets Reservat for truede ord. Sammen oplever vi den smukke natur, hører små litteraturuddrag og snakker om minder og glemte ord. Et ord kan vække meget andet end dets betydning: Erindringer om en særlig person, der plejede at bruge ordet, en særlig kontekst det indgik i, måske en genstand som ikke bruges længere. Vandringerne ledes af Lise Grønvold, som er ph.d. i engelsk litteratur og projektkurator på Nivaagaards Malerisamling.


Formålet med erindringsvandringerne er at få frisk luft, at bruge vores sanser og at få gang i nogle gode samtaler, der kan fortsættes til kaffe og kage bagefter.

Vandringerne er ikke fysisk strabadserende, men kræver at man kan gå og stå udenfor på ujævnt underlag i cirka en times tid. Vandringernes tema varieres, så de følger årstiderne, højtiderne og Malerisamlingens særudstillinger.


Pris: 65 kr

Prisen inkluderer erindringsvandring, kaffe og kage i caféen og indgang til museet.

Der er et meget begrænset antal pladser på hver vandring. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet gennem Ældre Sagens bookingsystem.

Vi udbyder løbende nye arrangementer i rækken. Følg med i Ældre Sagens nyhedsbrev og på hjemmesiden for information om disse.

Løbende arrangementer

Der planlægges i øjeblikket filmvisninger og omvisninger for Ældre Sagens medlemmer i forbindelse med de aktuelle særudstillinger på museet. Hold øje med arrangementernes offentliggørelse her på hjemmesiden og i Ældre Sagens nyhedsbrev her

FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram