LUKKET
LUKKET
CLOSED
CLOSED
LUKKET
LUKKET
CLOSED
CLOSED

Gruppebesøg

Planlæg et gruppebesøg

Besøg museet som gruppe med dine kollegaer, forening, familie eller venner, og sammensæt jeres besøg ved at udfylde formularen nederst på siden. I kan booke en omvisning i den faste samling, den aktuelle særudstilling eller se museets udstillinger på egen hånd og kombinere besøget med et forfriskende besøg i cafeen og en gåtur i den smukke Nivaagaard Park. Som noget nyt er det nu også muligt at booke en særomvisning i parken. En særomvisning i parken kan naturligvis også kombineres med et cafebesøg og udstillingsvisit.


Vigtig information ved gruppebesøg

For alle gruppebesøg er det nødvendigt, at bookingformularen udfyldes og indsendes, sådan at vi kan sikre, at I og museets øvrige gæster får den bedst mulige oplevelse.


For grupper på 10 personer eller derover er entreprisen 90 kr. pr. person.

Læs mere om vores øvrige entrepriser under Praktisk Info

Book en omvisning i museets udstillinger

Vi tilbyder omvisninger i museets faste samling og den aktuelle særudstilling. Omvisningerne varetages altid af en kunsthistorisk uddannet omviser, der har bred kunstformidlingserfaring, og en omvisning er derfor en anbefalelsesværdig måde at blive guidet gennem udstillingen på.


Praktisk information om omvisninger i udstillinger

1-25 deltagere pr. omvisning

En omvisning varer ca. 50 minutter

Pris pr. omvisning er 800 kr. ekskl. entre

Særomvisning i Nivaagaards Park

Som noget nyt kan man nu bestille guidede særomvisninger i Nivaagaards Park og sammen med familie, venner eller kolleger nyde turen og blive klogere på stedets kulturhistorie, de skønne rododendron og omliggende natur. Vores guide går med jer rundt, og I bliver udstyret med høretelefoner, så I kan høre alt, hvad guiden fortæller. Husk påklædning efter vejret!

Se billeder og læs af densmukke park her


Praktisk information om særomvisning i Nivaagaard Park

1-25 deltagere pr. omvisning

En omvisning varer ca. 50 minutter

Pris for parkomvisning, når gruppen tilkøber entre til museet: 1.000 kr

Pris for parkomvisning, når gruppen ikke gæster museet: 1.900 kr.

Book gruppebesøg

ved at udfylde nedenstående skema

OBS: Der gøres opmærksom på, at aftalen først er gældende ved modtagelse af bekræftelse.

Bliver omvisningen/arrangementet aflyst senere end 6 dage før arrangementsdato, bliver vi desværre nødt til at opkræve 50% af arrangementets pris.