LUKKET | Åbner igen i morgen kl. 11:00
LUKKET | Åbner igen kl. 11:00
CLOSED
CLOSED | Opens again at 11:00
LUKKET
LUKKET | Åbner igen kl. 11:00
CLOSED
CLOSED | Opens again at 11:00

Køb årskort

KØB ÅRSKORT TIL NIVAAGAARDS MALERISAMLING OG FÅ MASSER AF FORDELE

Årskort til Nivaagaards Malerisamling giver dig gratis adgang til museet og dets udstillinger i et helt år, du sparer 10% i både butikken og caféen og får adgang til et væld af kunstoplevelser og arrangementer: gratis omvisninger, læsekredse, filmvisninger, korkoncerter, familiearrangementer, samt tilbagevendende traditioner omkring fastelavn, påske, halloween og jul for børn og deres voksne. Til foredrag, koncerter, workshops, udflugter, croquistegning, fællessang og fællesspisning får du op til 50% rabat. Du modtager også invitationer til museets ferniseringer og nytårskur – og får nedsat pris for en ledsager.

BLIV ÅRSKORTHOLDER

Køb dit årskort i receptionen på museet eller i vores webshop. Køber du via webshoppen, får du tilsendt et midlertidigt årskort som pdf, som skal ombyttes til det fysiske årskort ved første besøg på museet hvor du også kan vælge din velkomstgave. Kortet gælder ét år fra købsdato.

Prisen for et almindeligt årskort er 250 kr. og 450 kr. for Årskort 1+1.

Ved oprettelse og fornyelse følger en lille gave.

Årskort

Køb årskort og få lettere adgang til spændende kulturelle oplevelser

250,00 kr.

Årskort

Med dette årskort kan du tage en

ledsager gratis med på museet

450,00 kr.

Fri adgang til

Fuglsang Kunstmuseum

Nivaagaards Malerisamlings årskortholdere har frem til den 20. maj 2024 fri adgang til Fuglsang Kunstmuseum, der viser den store særudstilling Som brødre om venskaber og konflikter i guldalderens kunstnerkredse.

FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram