LUKKET
LUKKET
CLOSED
CLOSED
LUKKET
LUKKET
CLOSED
CLOSED

Frivillig på museet

”Hyggeligt, nærværende og med en hjemlig atmosfære”

Det er nogle af de ord, som vores gæster knytter til Nivaagaards Malerisamling. Den særlige stemning, som publikum oplever på museet, skal både tilskrives vores receptionister, der tager imod gæsterne, men også vores frivillige personale som møder dem i salene.

Vores frivillige stab indgår i hverdagens gøremål, hvor de er med til at passe på malerierne i salene og har en række funktioner i forbindelse med vores mange arrangementer på museet: Når der skal gøres klar til koncerter, foredrag, filmvisninger, kreative værksteder og tegnehold mv. De frivillige er også med til at rulle plakater til butikken, feje blade væk, vande planterne foran museet og meget andet.

Som frivillig bliver du en del af et fællesskab, der i samlet flok gør Nivaagaards Malerisamling til et museum af internationalt format. Men også et lokalt og nærværende museum drevet af engagerede mennesker, der interesserer sig for hinanden og tager på fællesudflugter eller mødes på museet til kaffe eller andre aktiviteter.

Kontakt

Vi er i øjeblikket fuldt besat

med 70 frivillige, der er tilknyttet museet.

Indimellem bliver der en ledig plads, så du er altid velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne og hvad det indebærer at være frivillig på Nivaagaards Malerisamling.

Ring på tlf. 49 14 10 17 og spørg efter vores frivilligkoordinator Connie Jørgensen.

DÉT FORTÆLLER VORES FRIVILLIGE:

”Jeg har aldrig været den, som har besøgt museer så ofte, men da jeg læste i vort lokalblad, at Nivaagaards Malerisamling søgte frivillige, vakte det alligevel min interesse; hér var en mulighed for aktivt at støtte en lokal kulturinstitution. Det har været en stor positiv oplevelse at indgå i et samarbejde med personalet på museet; alle er imødekommende, og museet gør meget for, at de frivillige skal føle sig velkomne. Der afholdes et månedligt møde for de frivillige, hvor der informeres grundigt om de kommende aktiviteter. Yderligere afholdes der forskellige udflugter til steder, som har relevans for os i relation til museumsverdenen. For mig har det været interessant at komme lidt ‘ind bag kulisserne’ på et museum, og samværet med de ansatte og de øvrige frivillige er berigende på mange måder. Yderligere giver vagterne rig mulighed for at møde andre mennesker.”

Henry Angelo, frivillig siden 2014

Da jeg startede som frivillig på Nivaagaards Malerisamling, hæftede jeg mig straks ved de ansattes smittende og positive engagement. Dette er også kendetegnende for vores aktive og alsidige gruppe af frivillige, der nyder det privilegie at være med til at passe dette unikke sted. Udstillingerne og museets mangeartede arrangementer giver en bred vifte af opgaver, som vi er med til at løse. Som frivillig booker jeg selv mine vagter, hvilket gør det nemt at forene jobbet med andre gøremål. Jeg glæder mig altid til mine vagter, der er inspirerende, lærerige og byder på et dejligt fællesskab.”

Lene Ludvigsen, frivillig siden 2021

FØLG OS PÅ instagram

FOLLOw us on instagram