Fællessang og fællesspisning

Kom alene eller med ledsager, med eller uden sangevner, og lyst til hyggeligt samvær omkring maden. Fællessang og fællesspisning finder sted ved langborde i museets Havefoyer. Vi synger sammen den første halve times tid, inden vi spiser.
Filmfredag: The Scarlet Letter

I år 1666 ankommer den unge Hester Prynne (Demi Moore) til en puritanerkoloni i Massachsetts Bay i Nordamerika. Hester søger uafhængighed, og mens hun venter på sin mand Rogers (Robert Duvall) ankomst, får hun opbygget et hjem og venskaber med både slaver og kvækere.
Håndarbejdskreds: Pep hverdagen op!

Nivaagaards Malerisamling

I håndarbejdskredsen har vi dette forår fokus på diverse ting fra hverdagen, som man nemt kan kreere hvis man er nybegynder, men også blive udfordret i som garvet håndarbejder.
Vi strikker hverdags-strømper, sokker, grydelapper, håndklæder og klude, toilettaske-poser og jaquardstrikkede smartphone-etui. De ting, vi bruger til hverdagen og som nemt kan peppes op!
Croquis ved model

Croquis på Nivaagaards Malerisamling er for alle, der vil prøve kræfter med at tegne efter model. Om du er garvet eller nybegynder, er du meget velkommen! Vores erfarne tegneunderviser giver vejledning og guider i teknikker undervejs.
Koncertforedrag: Hollandsk barokmusik

Barokken har med den aktuelle særudstilling 'Da hverdagen stjal billedet i Holland og Danmark' for alvor indtaget Malerisamlingen og denne aften skal vi sammen med Copenhagen Baroque Festival udforske lydsiden af den hollandske barok.
KORFREDAG: Sangkoret Cantarellerne

Sangkoret Cantarellerne synger weekenden ind på museet.
Gratis for årskortholdere eller når entreen er betalt.
GÆKKEN ER LØS OG PÅSKEVÆRKSTED

Traditionen tro inviteres alle til æggeløb i parken omkring museet. Hvem kan mon holde ægget på skeen og hvem kommer først?